Nieuws van Venturelli

Nieuwe vertegenwoordiger Gauthier Van Rijckeghem bij Venturelli en Scatto

Nieuwe vertegenwoordiger Gauthier Van Rijckeghem bij Venturelli en Scatto

24 augustus 2015

Begin juli is Gauthier Van Rijckeghem gestart als nieuwe medewerker bij het bedrijf Bonaventure. Gauthier kende het bedrijf al enkele jaren voornamelijk van het merk Venturelli. Omdat hij de zaakvoerders in het verleden ook al had ontmoet en er een wederzijds vertrouwen was gegroeid, kreeg hij de kans om aan de slag te gaan in de nieuwe job.

Na zijn studie kantoor studeerde Gauthier account management bij Syntra West in Kortrijk. De ideale springplank naar een vaste job als vertegenwoordiger blijkt nu. Hij volgt twee maanden een intensieve opleiding in het magazijn van het bedrijf waarbij hij de inkomende bestellingen van de dealers opvolgt en de particulieren ontvangt in de showroom. Zo leert hij ook alle technische aspecten kennen in de fietsenbranche.

Voor Gauthier trekt vooral het contact met de dealers enorm aan. Van nature is hij een sociaal persoon en legt gemakkelijk contact. Vanaf september krijgt hij de verantwoordelijkheid voor het dealernetwerk in Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Reserveer een test moment

Reserveer

Zoek een Venturelli dealer dichtbij, in je buurt

voeg je postcode in en we vinden alle dealers in je buurt.

Download de Venturelli Catalogus

Download