Nieuws van Venturelli

COBI: De intelligente smartphonecockpit

COBI: De intelligente smartphonecockpit

01 februari 2021

Verbind je fiets met de digitale wereld
Het COBI.Bike-systeem maakt van je eBike een volledig verbonden smartbike: bedien je apps veilig met je duim vanaf het stuur – of het nu gaat om navigatie, fitnesstracking, muziek streamen of bellen met een Bluetooth-hoofdtelefoon. Regelmatige software-updates en nieuwe functies houden het systeem altijd up-to-date, bijvoorbeeld als je overstapt op een nieuwe smartphone. Met Bosch en COBI.Bike beleef je fietsen in een nieuwe dimensie.

Venturelli B-Ultra 500Wh is uitgerust met de Cobi Smartphone hub.

Altijd alles in één oogopslag
Het dashboard met zijn minimalistische design toont je alle belangrijke informatie tijdens het fietsen – helder en overzichtelijk: snelheid, afstand, hoogte, weer of fitness- en prestatiegegevens. Aan de dynamische vermogensbalk kun je zien hoeveel vermogen je op dat moment levert.

Navigeren makkelijk gemaakt
Met de duimcontroller heb je alle functies altijd in de hand: het roterende navigatiemenu biedt je intuïtief en razendsnel toegang tot de hoofdfuncties van COBI.Bike – voor nog meer plezier en veiligheid op de fiets.

Muziek enzovoort direct afspelen
COBI.Bike beschikt over een gebruiksvriendelijke audiobediening. Met een druk van de duim kies je wat je onder het rijden wilt horen: van Spotify tot luisterboeken en podcasts. Met de duimcontroller kun je direct vanaf het stuur titels starten, pauzeren of overslaan.

Bellen en gebeld worden
Snel nog even iemand bellen? Geen probleem! Je kunt contactpersonen uit je smartphone eenvoudig met de duimcontroller uit de lijst met contacten selecteren. Oproepen beantwoorden kan natuurlijk ook; een druk op de toets van de duimcontroller is genoeg.

Effectief en gezond trainen
Met COBI.Bike heb je altijd inzicht in je fitness-gegevens: via Bluetooth-sensoren worden realtime gegevens zoals trapfrequentie, snelheid, hartslag, hoogtemeters, vermogen of calorieverbruik weergegeven – of via gesproken teksten voorgelezen. Met Apple Health, Google Fit, Strava en komoot worden je ritten automatisch opgeslagen.

 

 

Reserveer een test moment

Reserveer

Zoek een Venturelli dealer dichtbij, in je buurt

voeg je postcode in en we vinden alle dealers in je buurt.

Download de Venturelli Catalogus

Download