Nieuws van Venturelli

Kiox: de sportief compacte boordcomputer voor elektrische fietsen

Kiox: de sportief compacte boordcomputer voor elektrische fietsen

29 maart 2021

NIEUW Navigatie
Altijd op het juiste spoor: de nieuwe navigatiefunctie van de Kiox ondersteunt eBikers bij het verkennen van onbekende gebieden. De navigatie wordt via de smartphone gestart. Via Bluetooth is de boordcomputer hiermee verbonden en toont deze de geplande tocht op het display als een lijn die de eBiker het verloop van de route aangeeft.

NIEUW Uiterst precieze oriëntatie
Wanneer de weg het doel is: de nieuwe navigatiefunctie van de boordcomputer is optimaal op de behoeften van sportieve eBikers afgestemd. De weergave op het display draait tijdens het rijden in de richting van de beweging; daarnaast toont de Kiox de afstand tot de bestemming. Op die manier kunnen tracks heel gemakkelijk worden afgereden.

NIEUW Eenvoudigere routeplanning
Met speels gemak een eigen tocht: eBikers plannen routes heel eenvoudig in de eBike Connect-app of de online-portal en sturen die via de app naar de Kiox. Verbonden met komoot of Outdooractive zijn er nog veel meer routes in de buurt te ontdekken.

De Venturelli B-Marathon Performance is uitgerust met een Kiox display mooi ingewerkt in de stuurpen.

 

Klein display, grootse prestaties
Klein, verbonden en baanbrekend: de Kiox biedt sportief ingestelde eBikers via de smartphone-app eBike Connect toegang tot de digitale wereld en navigeert ze bovendien naar de gewenste bestemming. Op het robuuste kleurendisplay hebben eBikers de route en hun rijgegevens voortdurend in het zicht – en dankzij de afzonderlijke bedieningseenheid de eBike altijd onder controle. De Kiox registreert de ritten en stuurt alle relevante gegevens via de met Bluetooth verbonden smartphone ook naar de online-portal eBike Connect. Met een via Bluetooth verbonden hartslagmeter kan bovendien de training optimaal worden afgestemd. Dat maakt de Kiox tot de perfecte metgezel – voor sportieve tochten en voor het avontuur van Connected Biking.

  

Reserveer een test moment

Reserveer

Zoek een Venturelli dealer dichtbij, in je buurt

voeg je postcode in en we vinden alle dealers in je buurt.

Download de Venturelli Catalogus

Download