Nieuws van Venturelli

Venturelli E-bikes met Shimano Steps middenmotor tot maar liefst €600 verlaagd.

Venturelli E-bikes met Shimano Steps middenmotor tot maar liefst €600 verlaagd.

23 februari 2024

Het is met grote vreugde dat we het nieuwe seizoen 2024 inluiden bij Venturelli!

Dit jaar zijn we vastbesloten om onze klanten te voorzien van nog betere producten en service dan ooit tevoren. En wat een betere manier om te beginnen dan met een opwindende aankondiging: onze fietsen, uitgerust met de krachtige Shimano Steps middenmotoren, gaan dit seizoen van start met ongelooflijke prijsverminderingen in vergelijking met vorig jaar!

We zijn verheugd aan te kondigen dat onze prijzen voor E-bikes met Shimano Steps middenmotoren tot maar liefst €600 zijn verlaagd ten opzichte van 2023. Dit betekent dat u nu kunt genieten van de hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid van Shimano Steps tegen een nog aantrekkelijkere prijs.

Of u nu een ervaren fietser bent die op zoek is naar de nieuwste technologische snufjes of een nieuwkomer die op zoek is naar een comfortabele en betrouwbare rit, onze collectie Venturelli-fietsen met Shimano Steps middenmotoren biedt voor elk wat wils.

Waar wacht u nog op? Kom vandaag nog langs bij onze Venturelli dealers of in de fabriekshowrooms van Venturelli in Hooglede en ontdek de voordelen van onze fietsen met Shimano Steps middenmotoren.

Profiteer van de prijsverminderingen van dit seizoen en zet uw fietservaring op een hoger niveau met Venturelli!

 

Reserveer een test moment

Reserveer

Zoek een Venturelli dealer dichtbij, in je buurt

voeg je postcode in en we vinden alle dealers in je buurt.

Download de Venturelli Catalogus

Download